woensdag 28 augustus 2019

Home is where you park it...

We hebben redelijk geslapen en hoewel we de wekker hadden gezet om 06.00 waren we beide om 05.00 klaar wakker, mooie tijd en zo kunnen we relaxed opstarten.

Om 06.30 staan we met al onze huisraad klaar om uit te checken en te ontbijten en keurig om 07.00 komt onze gisteren bestelde Uber aanrijden, ook een eerste keer voor ons en wat gaat dit geweldig!
Je kan precies op je mobiel aflezen hoe lang hij nog onderweg is en als hij er bijna is krijg je een foto van de bestuurder te zien met een foto van zijn auto en het kenteken, zo kun je dus nooit bij de verkeerde instappen!

Het is maar goed dat we vroeg op weg gaan want het is een drama rondom LA, overal 6 rijen dik file  en wat we zien vind ik nou niet echt om over naar huis te schrijven.
Maar onze Walter van Uber brengt ons keurig 1,5 uur later bij Roadbear (het RV verhuur bedrijf)  Leve de 14 miljoen inwoners en hun woon/werk verkeer!





Daar vullen we de nodige papieren in en maken een rondje langs het slagschip want OMG wat is dat ding groot.
De vorige huurders hadden flink veel schade gereden dus alle krassen/ deuken werden keurig genoteerd.
Dan nog even wachten op onze mobiele hotspot en dan kunnen we op weg...

Het is best even wennen om te rijden in de drukte want normaal zijn de wegen lekker ruim vanuit je huurauto, maar nu vinden we de rijbanen best wel krap...helemaal als je een vrachtwagen moet inhalen.
Het duurt ook best een tijd voor je de drukte achter je kan laten en je in het normale verkeer terecht komt, dan gaat het al een stuk beter!
Wel merk je dat als we door de heuvels rijden dat we maar langzaam naar boven tuffen maar we hebben de tijd en het uitzicht is geweldig!








We rijden naar een Walmart die vlak bij de camping is en daar gaan we gewapend met 2 karren en een boodschappenlijstje dan gericht boodschappen doen.



Als de karren leeg zijn en alle zooi in de RV staat gaat Hub nog even terug voor het vries spul en ruim ik voor zover dat gaat alles weg, of het goed (lees handig)  staat zien we later wel!
Ook trek ik vast 1 koffer leeg en zet die vast in het ruim onderin, dat scheelt alweer in zooi!
Omdat je geen stroom hebt bij de Walmart  is het al snel heel warm binnen en loopt het zweet waar het lopen wil!

Dus gas op de plank en naar de camping waar we snel de stroom en het water aansluiten en de airco op vol aanzetten, de temperatuur buiten is 100 F (38 gr)
Loei heet in de desert dus!













Nog maar even kijken hoe dat slapen gaat worden..

We gooien een pizza in de oven omdat we dachten dat we een combi hadden maar dat was dus niet het geval, het is een simpele magnetron... dus de slappe hap maar in een koekenpan met deksel geknikkerd en  Taddaa, een panpizza!

We gaan nog even buiten zitten want het is iets afgekoeld en ook gewoon omdat het lekker is om buiten te zijn tijdens het kamperen...

De zon gaat mooi onder en daar moet ik natuurlijk weer even op los gaan 😊 




Als ik terug loop zie ik een stuk tak op het pad liggen, ik loop door en is het dus gewoon een slang van 9 meter!! 😱 (Oke, hij haalde nét de meter niet maar Duh!!)


Nee, niet echt scherp maar ik ga echt niet dichterbij....


Hierna zit het toch nΓ©t weer ff anders buiten...in het donker...

Afbeeldingsresultaat voor black

12 opmerkingen:

  1. Wauw wat een bakbeest, het rijden daarmee zal inderdaad wel even wennen zijn!
    Maar hoe gaaf jullie zijn nu echt op weg. Wel enorm druk op jullie campingπŸ˜‰πŸ˜‰

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een bak. Prachtig om te lezen hoe lekker nuchter jullie dit ondergaan. Zijn jullie de enige op die camping? Hahaha zo hadden jullie wel alle ruimte om te parkeren. Ben heel benieuwd hoe het slapen gaat. Lekker knus dicht tegen elkaar aan. En die slang! Doe goed de deur dicht anders ligt dir ook nog in je bed.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Best nog een kunst om zo’n bakbeest te besturen zeg! Maar wel een knus plekkie van binnen.
    Kijk maar uit voor al die woestijndieren, die kunnen zomaar ergens opduiken. Volgens mij genieten jullie al heerlijk, ga zo door in die flow.
    Mooie dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldig!!!! Lekker op pad. Het went snel hoor, zo'n huis op wielen te rijden. Alleen oppassen voor hoge rotspunten is mijn ervaring. Wat betreft het wildlife......brrrrrrr gauw naar binnen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een drukte op de camping πŸ˜‚πŸ˜‚ maar wat een bak zeg! Oh en dat idyllisch buiten zitten....jakkes, je schrikt je rot 🐍

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een avontuur, geweldig! Wat een groot ding. En spannend, die slang.
    Enjoy!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een grote camper, dat is wennen om te manoeuvreren. Lekker plekje op de camping, geen last van de buren. Mooie foto van de zonsondergang. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Kan me voorstellen dat het even wennen is om er mee te rijden. Maar jullie zijn op pad. Geweldig die camping!! Ik ben zeer benieuwd hoe jullie geslapen hebben. Op naar de volgende stop!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Top zeg !!!
    Genietse van je vakantie
    Leuk verhaal

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Zo dat was jullie eerste ratelslang...ja je deelt de natuur met de inwoners...maar geniet lekker van de vakantie....laat je niet wegjagen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Zal wel ff wennen zijn om met zo'n grote camper te moeten rijden, maar het zal denk ik best snel weer "gewoon" worden. Mooie plek zo in de vrije natuur en wat gaaf dat je al een mooie 'snake' op de foto hebt kunnen zetten !

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Die slang 😱😱😱😱 !! Ik zou lekker in mijn camper blijven de rest van de avond 😁😁 ! Maar jullie zijn lekker op weg, ben heel benieuwd !

    BeantwoordenVerwijderen