dinsdag 27 augustus 2019

To Pee or not to Pee...



Vanmorgen bijtijds op pad want we stonden te popelen om aan de lange vlucht te beginnen...
Mike heeft ons op Schiphol gedumpt en gaat heerlijk 3+ weken genieten van een huis zonder ouwelui.



Thuis al succesvol ingecheckt met de boarding pas op de telefoon want de printer heeft het begeven, goeie timing!
Werkte allemaal prima en in no time hadden we 1 koffer in de mystery box gedrapeerd, koffer 2 was natuurlijk weer een bijzondere koffer want dat onding heeft alleen maar een handvat aan de bovenkant en het label moet dus aan een hengsel aan de zijkant, ook zijn de koffers zo goed aan het gewicht dat je er al een rug verzakking van krijgt als je er alleen maar naar kijkt...
Wat een geweldig leuk beeld had ik zo'n 7 maanden geleden toen er een koffer moest worden bij gekocht en ik had bedacht dat we het wel met 1 koffer af zouden kunnen...



Zo blij met de uitgave voor koffer nummer 2 want ook die zat goed in de kilo's ( wie niet...😕)
Dan ook nog 2 goed gevulde trolley's en al sla je me dood wat ik dan allemaal weer in die koffers heb gegooid, zal toch ook wel weer te veel zijn maar we hebben met regelmaat thuis aan onze Google Home Beppie gevraagd wat de temperaturen in onze toekomstige woonplaatsen hebben en die variëren echt van bijna niks om het lijf tot een lange broek en tussen jas dus pak daar maar eens een koffer voor in.
En stiekem zit dat shirt toch ook wel erg lekker maar staat dat weer voor geen meter op die korte broek dus dan ook nog maar een extra korte broek...😳

We zaten ook weer snel in het vliegtuig en hadden een raamplek en midden plek en op de stoel aan het gangpad zat een beer van een vent.
Nu hoop ik die beer ooit wel te zien deze vakantie maar nou niet 10,5 lang op een stoel naast me, het zit toch een beetje onhandig want wie pikt de leuning in, hoe snij je in godsnaam dat onhandige blokje Goudse kaas voor op je broodje als je niet ongegeneerd kan zitten hakken met een plastic bestekje!

De tijd werd gedood door een filmpje, wat lezen, wat eten tussendoor en tsja, dan moet er toch ook wel een keer een bezoek worden gebracht aan het kleine kamertje, dus, iedereen de koptelefoons afkoppelen want anders breek je je nek over het snoer, film stop zetten , losse deken en kussen bij elkaar schrapen en dan ook vooral niet vergeten dat opstaan met je veiligheidsgordel nog om echt niet handig is..
Wij er snel tussen uit piepen en de Beer..Die ging gewoon weer zitten!
Na zo'n 7,5 uur te hebben gevlogen begon mijn blaas alweer wat seintjes te geven maar de Beer zat helemaal in zijn film, Hub vroeg zich zelf af of deze beer misschien een katheter in had of zo..( geen slecht idee nu ik er over nadenk!)

En dan ben je opeens in Los Angeles en wat ook weer iets nieuws is is  dat we nu dus op zoek moesten waar de shuttle bus naar het hotel zou staan.
Na even wat heen en weer lopen en zoeken stonden we dan op de halte voor de bussen en hadden we samen met nog een man een heel busje voor onszelf.

Blije LA-ers!

Ruime kamer en heel goed te doen voor een nacht, we hebben zelfs een uitzicht! 






We hebben snel de korte broeken aangetrokken en zijn even door de wijk gelopen, niet te lang want het is nou niet echt een leuke wijk waar we zitten.

Nog even gebeld met de RV verhuur en helaas doen ze niet meer aan een vroege ophaal service maar zouden we pas na 12.30 worden opgehaald, dat vinden we wel zonde van de tijd en dus hebben we alvast een Uber besteld voor morgen ochtend die ons dan om 07.00 komt oppikken, als we daar dan aankomen dan kunnen we wel gelijk (na alle uitleg) op pad.

Straks nog even wat eten en we zijn verrassend fris en fruitig. 

Op naar morgen...Zo'n zin in!!!!




13 opmerkingen:

  1. Welkom in de Usa
    We gaan jullie van dicht bij volgen hoor
    Kom maar op met de natuur avonturen
    Veel plezier
    Joke en Gerrit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een soepele reis hebben jullie gehad en meteen al een beer gespot, hahaha. Fijn dat jullie er zijn. Ben benieuwd tot hoe laat jullie fris en fruitig zijn gebleven. Maar vandaag gaat het echte werk beginnen. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat klinkt als een soepel verlopen reis, behalve dan de beer naast je. Maar jullie zijn aan de overkant, hebben een mooie kamer met uitzicht en zijn klaar voor de dag van morgen.

    Gr. Ronald

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Yes, de reis is begonnen!! Heel veel plezier. Ik ga jullie volgen hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Haha, herkenbaar dat koffer inpakken, en nu lastig ja, met verschillende temperaturen.
    En om gedoe met plassen te voorkomen reserveer ik altijd een stoel aan het gangpad :-)
    Heerlijk dat jullie er zijn, benieuwd wat voor avonturen jullie allemaal gaan meemaken. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoera jullie zijn in LA, hoe cool is dat. Ehh de passagier in de middelste stoel heeft recht op beide armleuningen volgende keer ze eraf duwen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijk jullie zijn er! Wat een goede reis hebben jullie gehad, alleen wel vervelend als je steeds iemand moet vragen om op te staan als je even je benen wil strekken of naar de wc moet. Het avontuur kan beginnen! Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hé Google; Hebben Tony en Marja het naar hun zin in LA..? Ze is nog aan het uitzoeken wat ze daar eens op zal antwoorden maar we hebben zo'n idee dat het wel snor zit met jullie....!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het is zeker lastig wat de garderobe betreft. Naar Florida is altijd makkelijk.
    Je zit toch niet echt op je gemak met een vreemde naast je. Wat is het dan altijd lekker als het rijen van
    2 zijn. Inmiddels zitten jullie vast al in de camper. Leuk dat je een blog bijhoudt dan kunnen we lekker meegenieten. Heel veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Nu na het lezen van de heenreis al met een smile van oor tot oor, zo lekker :).
    Heel veel plezier en verheug mij nu al op morgen om te zien hoe jij het ophalen van de camper blogt :):)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Heerlijk voorspoedig verlopen, op die 🐻 naast je. Nu klaar klaar voor de roadtrip!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuk verslag van de heenreis, echt weer helemaal in jouw stijl geschreven. Door mijn BMI val ik trouwens ook in de 'categorie' Beer , maar ik ben dan niet het soort 'ongelikte beer' ( alhoewel sommigen daar vast anders over denken ;-) ) Mooie hotelkamer, niet verkeerd om daar een nachtje bij te komen van de lange reis !

    BeantwoordenVerwijderen