donderdag 8 september 2022

On the road again

Vandaag moesten er weer kilometers worden gemaakt, maar natuurlijk niet na nog uitgebreid te hebben genoten van de opkomende zon.
We tanken bij de naastgelegen marina nog even wat gas bij, zitten straks een aantal dagen zonder voorzieningen en dan is wat warm water toch wel fijn...🛀
Ook kunnen we daar geld pinnen want het is vaak bij de campings die niet vooraf zijn vastgelegd dat je óf contant of met check moet betalen.
 We rijden Wyoming uit en Utah binnen.
Er zijn veel dinosaurus afdrukken hier gevonden en terwijl wij bij een mooi uitzichtpunt staan te kijken wordt er (voor de 1000ste x) gevraagd waar we vandaan komen...tsja, met zo'n druk beplakte camper kunnen we niet echt doen alsof🤣
Een beetje shabby, tandloos mannetje lokt me naar zijn auto (en ik loop nog mee ook😔) gelukkig geeft hij mij 2 dinosaurus speur kaarten zodat we pootafdrukken kunnen zoeken🤭😅, hij vertelt dat er een leuk dinosaurus museum is in het volgende stadje.
Als we na hem wegrijden blijft hij steeds voor ons rijden😰 
Gelukkig kunnen we hem afschudden doordat we de andere kant op moeten...

We moeten weer een heel end door de bergen, de weg gaat flink omhoog en weer omlaag, en ook rijden er enorm veel vrachtauto's met 3 ladingen in noodvaart over de 2 baanswegen.
Als een vrachtwagen ons voor laat gaan omdat hij nóg trager dan wij tegen de heuvel opklimmen, komt hij daarna dus met een noodgang weer in onze spiegel tevoorschijn.
We laten hem voorbij gaan zodat wij op een uitzichtpunt even kunnen lunchen maar als we verder rijden staat daar de vrachtwagen weer en draait na ons weer de weg op😱
Wat is dit voor Twighlight zone??😱☠️🤡👻
Buiten deze 'scary' gebeurtenissen is de route die we rijden er weer een om in te lijsten🥰


Dan komen we eindelijk in de middag bij de camping aan, het was even zoeken want we hadden deze weer via de Parky  app gevonden en daar staan soms geen nummers bij.




Een onbemande camping, dus zelf kiezen welke faciliteiten je wil en dat geld doe je in een envelop en je kiest een plek.

Ja, we gaan ons wel weer vermaken voor die $25 
Tony gaat weer even dronen en dan wandelen we naar het meer.


Grizzly🤣🤣🤣

Yeti😂
Tony 🤣🤣🤣😂😂😂🤪



6 opmerkingen:

  1. Buitenaards prachtig landschap, jullie zien zoveel moois. Wat een griezels zeg, echt scary zoals je in films ziet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw wat een mooie foto's! Geweldige omgeving.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. super gaaf en een smile van oor tot oor voor je afsluiting :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige foto's, en wat spannend onderweg haha. En die afsluiting :-)

    BeantwoordenVerwijderen