vrijdag 13 september 2019

Finally the Beach...

Vrijdag 13 September

Geen wekker en op ons gemak alles in en rondom het huis geregeld, als je een plek hebt zonder voorzieningen dan is het een eitje om weg te rijden, de Ranger zwaait ons uit en we kunnen weer wat miles op de teller bijschrijven vandaag.

Bij het uitrijden moesten we nog even flink in de remmen omdat de auto voor ons plots stil ging staan, ik hoopte nog op tóch nog een beer vanuit de veiligheid van de auto maar het was een hert, wat natuurlijk ook super leuk is om te zien!





Bukken!!




Tijdens het rijden kijk je gewoon weer je ogen uit want wat is het hier toch prachtig mooi, en ook zo goed geregeld want door het vele op en af gaan van de heuvels merk je aan de zwaarte van de auto dat hij het er een stuk moeilijker mee heeft dan een personen auto en dus zijn er op verschillende plekken langs de weg uitwijk punten gecreëerd zodat je even kan stoppen om de auto's door te laten  dit staat ook goed van te voren aan gegeven.

Ook blijf ik me verbazen over de verschillen in omgeving waar je doorheen rijdt, en dan zou ik zoiets graag eens in het voorjaar willen zien om te zien of alles dan mooi groen zal zijn...



Ik verwachtte elke keer dat Mel Gibson tussen de Corn vandaan zou komen.....

Afbeeldingsresultaat voor signs mel gibson

Ik neem het stuur weer even over en rij dan weer op een landweg dwars door boeren bedrijven waarvan het wegdek zo ontzettend slecht is dat het servies in de kast staat te kletteren en dan zijn we super blij met de zware magneten op alle kastdeuren die je soms vervloekt omdat je ze amper open krijgt!

Als we weer even stoppen om te tanken en van plek te ruilen zien we bij het shopping center een Liqueur store en omdat we opdracht hebben om een speciale Whiskey te kopen die in Nederland niet verkrijgbaar is, nemen we hier even een kijkje, en zo handig als er dan "bekende"achter de kassa staan...😂
Bye the way...In LV was deze fles dubbel zo duur😱


Dan eindelijk komen we uit de bergen en rijden zo richting kust, we zijn er , Wéér een andere omgeving en ook weer zo heerlijke en leuk om te ontdekken.

Hello Monterey!




We hebben wat moeite om ons huis waterpas te krijgen en zijn toch een aantal keer bezig met het verschuiven van de Levelaars, maar goed, het is bijna goed en we doen het er maar mee, morgen moeten we toch vroeg op pad!

Maar eerst lopen we nog even richting zee en een stukje door de duinen, wat is het ook weer mooi hier en wat is de zee woest, daar gaan we dus echt niet in!!






Geweldig T shirt😍

Tegen zons ondergang lopen we dan even richting zee en dat doen we gewoon in onze korte broek en t shirt, wel zien we mensen met truien en lange broeken aan zee zitten, maar hoe romantisch is het om dicht tegen elkaar aan te genieten van het uitzicht...😂😂😍










Afbeeldingsresultaat voor love rv ing


10 opmerkingen:

  1. Wat leuk zeg ik herken plekken waar wij ook gereden hebben. Bij die brug en die omleiding en die rots die uitsteekt. Wat prachtig is het daar he. Wij hebben ook zongenoten. De kust is ook prachtig. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow! Wat een mooi stekkie weer! En hier ga je vast walvissen spotten?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldige rit!! En nu zand, zee & zon. Geniet ze.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die mooie gele Californische heuvels! I love them! Ik heb ze ook nog nooit groen gezien eigenlijk, nou je het zegt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Uit de prachtige bergen naar de kust. De zee ziet er een stuk ruiger uit dan bij AMI hahaha. Jammer geen beren gespot maar hopelijk vandaag wel visjes. Veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een overgang hè, uit de bergen naar de zee! Monterey is prachtig, veel plezier!!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat maken jullie toch een fantastische reis, Monterey is ook zo mooi en dan hopelijk veel "visjes" spotten!! Enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtig weer !!! En Monterey is ook gewoon leuk. Maar die zee is idd ruig ... Dat voorspelt niet veel goeds ...

    BeantwoordenVerwijderen